Hae elintarvikkeista: 

Ryynimakkara, paistettu rasvassa - kalorit

g

100 g sisältää 293,50 kilokaloria

Alla elintarvikkeen (Ryynimakkara, paistettu rasvassa - paino 100 g) koostumus energianlähteittäin, energia/kalorit ja proteiini, hiilihydraatti, rasva, sokeri ja suola. Tämän jälkeen löydät elintarvikkeen tarkan koostumuksen. Myös ne ravintotekijät, joita elintarvikkeessa ei ole, on lueteltuna.

Energiaa293,50 kcal
1228,44 kJ
% energiasta
Rasvaa17,53 g57 %
Hiilihydraattia21,48 g31 %
Proteiinia8,40 g12 %
Sokeria0,38 g
Tyydyttynyttä rasvaa5,86 g
Suolaa1853,25 mg
Kaikki ravintotekijätMäärä
A-vitamiini RAE24,98 ug
B12-vitamiini (kobalamiini)1,99 ug
C-vitamiini0,92 mg
D-vitamiini0,31 ug
E-vitamiini alfatokoferoli1,08 mg
K-vitamiini8,66 ug
alkoholi0,00 g
energia, laskennallinen1228,44 kJ
folaatti, kokonais-32,99 ug
fosfori144,50 mg
fruktoosi0,06 g
galaktoosi0,00 g
glukoosi0,09 g
hiilihydraatti imeytyvä21,48 g
jodidi (jodi)6,83 ug
kalium205,95 mg
kalsium20,26 mg
karotenoidit57,60 ug
kolesteroli (GC)26,43 mg
kuitu veteen liukenematon2,01 g
kuitu, kokonais-2,46 g
laktoosi0,02 g
magnesium32,09 mg
maltoosi0,05 g
natrium727,33 mg
niasiini (nikotiinihappo + nikotiiniamidi)2,62 mg
niasiiniekvivalentti NE4,39 mg
orgaaniset hapot0,00 g
polysakkaridi, vesiliukoinen ei-selluloosa0,36 g
proteiini8,40 g
pyridoksiini vitameerit (vetykloridi) (B6)0,18 mg
rasva17,53 g
rasvahapot monityydyttymättömät2,97 g
rasvahapot n-3 monityydyttymättömät0,47 g
rasvahapot n-6 monityydyttymättömät2,41 g
rasvahapot trans0,05 g
rasvahapot tyydyttyneet5,86 g
rasvahapot yhteensä16,36 g
rasvahapot yksittäistyydyttymättömät cis7,42 g
rasvahappo 18:2 cis,cis n-6 (linolihappo)2355,30 mg
rasvahappo 18:3 n-3 (alfalinoleenihappo)441,04 mg
rasvahappo 20:5 n-3 (EPA)5,14 mg
rasvahappo 22:6 n-3 (DHA)5,16 mg
rauta2,83 mg
riboflaviini (B2)0,25 mg
sakkaroosi0,16 g
seleeni13,59 ug
sinkki1,17 mg
sokerialkoholi0,00 g
sokerit0,38 g
sterolit38,54 mg
suola1853,25 mg
tiamiini (B1)0,21 mg
tryptofaani107,40 mg
tärkkelys21,10 g
Elintarvikkeiden tietolähde on Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen Fineli-tietokanta. Huomioi, että tiedoissa voi esiintyä virheitä, emmekä vastaa niistä. Tee tulkintoja ja johtopäätöksiä datan perusteella omalla vastuullasi. Tuotemerkkien tiedot saattavat olla eri kuin Fineli-tietokannassa. Erityisruokavaliota noudattavan tulee keskustella ruokavalionsa muuttamisesta hoitavan lääkärin kanssa.