Hae elintarvikkeista: 

Risotto, broileri-kasvisrisotto - kalorit

g
annosta (350g)

100 g sisältää 140,30 kilokaloria

Alla elintarvikkeen (Risotto, broileri-kasvisrisotto - paino 100 g) koostumus energianlähteittäin, energia/kalorit ja proteiini, hiilihydraatti, rasva, sokeri ja suola. Tämän jälkeen löydät elintarvikkeen tarkan koostumuksen. Myös ne ravintotekijät, joita elintarvikkeessa ei ole, on lueteltuna.

Energiaa140,30 kcal
587,84 kJ
% energiasta
Rasvaa2,68 g14 %
Hiilihydraattia20,67 g63 %
Proteiinia7,37 g22 %
Sokeria0,97 g
Tyydyttynyttä rasvaa0,60 g
Suolaa47,01 mg
Kaikki ravintotekijätMäärä
A-vitamiini RAE21,90 ug
B12-vitamiini (kobalamiini)0,16 ug
C-vitamiini5,31 mg
D-vitamiini0,23 ug
E-vitamiini alfatokoferoli0,57 mg
K-vitamiini18,86 ug
alkoholi0,00 g
energia, laskennallinen587,84 kJ
folaatti, kokonais-15,81 ug
fosfori75,30 mg
fruktoosi0,18 g
galaktoosi0,00 g
glukoosi0,17 g
hiilihydraatti imeytyvä20,67 g
jodidi (jodi)2,86 ug
kalium137,26 mg
kalsium9,00 mg
karotenoidit557,60 ug
kolesteroli (GC)14,79 mg
kuitu veteen liukenematon0,98 g
kuitu, kokonais-1,13 g
laktoosi0,00 g
magnesium17,92 mg
maltoosi0,01 g
natrium18,45 mg
niasiini (nikotiinihappo + nikotiiniamidi)2,63 mg
niasiiniekvivalentti NE2,63 mg
orgaaniset hapot0,02 g
polysakkaridi, vesiliukoinen ei-selluloosa0,14 g
proteiini7,37 g
pyridoksiini vitameerit (vetykloridi) (B6)0,19 mg
rasva2,68 g
rasvahapot monityydyttymättömät0,69 g
rasvahapot n-3 monityydyttymättömät0,14 g
rasvahapot n-6 monityydyttymättömät0,54 g
rasvahapot trans0,01 g
rasvahapot tyydyttyneet0,60 g
rasvahapot yhteensä2,45 g
rasvahapot yksittäistyydyttymättömät cis1,12 g
rasvahappo 18:2 cis,cis n-6 (linolihappo)505,83 mg
rasvahappo 18:3 n-3 (alfalinoleenihappo)127,78 mg
rasvahappo 20:5 n-3 (EPA)7,40 mg
rasvahappo 22:6 n-3 (DHA)6,08 mg
rauta0,66 mg
riboflaviini (B2)0,05 mg
sakkaroosi0,61 g
seleeni6,92 ug
sinkki0,71 mg
sokerialkoholi0,00 g
sokerit0,97 g
sterolit20,94 mg
suola47,01 mg
tiamiini (B1)0,05 mg
tryptofaani86,80 mg
tärkkelys19,70 g
Elintarvikkeiden tietolähde on Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen Fineli-tietokanta. Huomioi, että tiedoissa voi esiintyä virheitä, emmekä vastaa niistä. Tee tulkintoja ja johtopäätöksiä datan perusteella omalla vastuullasi. Tuotemerkkien tiedot saattavat olla eri kuin Fineli-tietokannassa. Erityisruokavaliota noudattavan tulee keskustella ruokavalionsa muuttamisesta hoitavan lääkärin kanssa.