Hae elintarvikkeista: 

Risotto, kalkkunarisotto - kalorit

g
annosta (350g)

100 g sisältää 148,66 kilokaloria

Alla elintarvikkeen (Risotto, kalkkunarisotto - paino 100 g) koostumus energianlähteittäin, energia/kalorit ja proteiini, hiilihydraatti, rasva, sokeri ja suola. Tämän jälkeen löydät elintarvikkeen tarkan koostumuksen. Myös ne ravintotekijät, joita elintarvikkeessa ei ole, on lueteltuna.

Energiaa148,66 kcal
622,53 kJ
% energiasta
Rasvaa3,05 g19 %
Hiilihydraattia20,39 g56 %
Proteiinia9,04 g25 %
Sokeria1,46 g
Tyydyttynyttä rasvaa0,59 g
Suolaa612,98 mg
Kaikki ravintotekijätMäärä
A-vitamiini RAE55,92 ug
B12-vitamiini (kobalamiini)0,26 ug
C-vitamiini18,68 mg
D-vitamiini0,08 ug
E-vitamiini alfatokoferoli0,88 mg
K-vitamiini11,23 ug
alkoholi0,00 g
energia, laskennallinen622,53 kJ
folaatti, kokonais-18,09 ug
fosfori118,60 mg
fruktoosi0,47 g
galaktoosi0,00 g
glukoosi0,48 g
hiilihydraatti imeytyvä20,39 g
jodidi (jodi)8,88 ug
kalium224,56 mg
kalsium14,92 mg
karotenoidit1300,10 ug
kolesteroli (GC)14,74 mg
kuitu veteen liukenematon0,68 g
kuitu, kokonais-1,16 g
laktoosi0,00 g
magnesium31,24 mg
maltoosi0,00 g
natrium240,58 mg
niasiini (nikotiinihappo + nikotiiniamidi)3,73 mg
niasiiniekvivalentti NE4,83 mg
orgaaniset hapot0,06 g
polysakkaridi, vesiliukoinen ei-selluloosa0,21 g
proteiini9,04 g
pyridoksiini vitameerit (vetykloridi) (B6)0,23 mg
rasva3,05 g
rasvahapot monityydyttymättömät0,87 g
rasvahapot n-3 monityydyttymättömät0,20 g
rasvahapot n-6 monityydyttymättömät0,66 g
rasvahapot trans0,01 g
rasvahapot tyydyttyneet0,59 g
rasvahapot yhteensä2,88 g
rasvahapot yksittäistyydyttymättömät cis1,40 g
rasvahappo 18:2 cis,cis n-6 (linolihappo)644,89 mg
rasvahappo 18:3 n-3 (alfalinoleenihappo)193,27 mg
rasvahappo 20:5 n-3 (EPA)3,79 mg
rasvahappo 22:6 n-3 (DHA)3,11 mg
rauta0,75 mg
riboflaviini (B2)0,10 mg
sakkaroosi0,51 g
seleeni7,09 ug
sinkki1,29 mg
sokerialkoholi0,00 g
sokerit1,46 g
sterolit25,26 mg
suola612,98 mg
tiamiini (B1)0,12 mg
tryptofaani85,60 mg
tärkkelys18,93 g
Elintarvikkeiden tietolähde on Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen Fineli-tietokanta. Huomioi, että tiedoissa voi esiintyä virheitä, emmekä vastaa niistä. Tee tulkintoja ja johtopäätöksiä datan perusteella omalla vastuullasi. Tuotemerkkien tiedot saattavat olla eri kuin Fineli-tietokannassa. Erityisruokavaliota noudattavan tulee keskustella ruokavalionsa muuttamisesta hoitavan lääkärin kanssa.